Regressionsterapi

Regressionsterapi

Hur skeptisk man än är vad gäller tidigare liv så är det ett faktum att regressionsterapi fungerar.


Den används med framgång även av terapeuter som privat ställer sig skeptiska till reinkarnationstanken. Vem bryr sig om ett " tidigare liv" är en omgestaltning av detta liv eller en verklig existens?


Det är resultat vi är ute efter!

 

Regressionsterapi kan gå till på olika sätt.


Ett sätt är att följa ett symptom genom  olika liv. Så kan man t.ex. finna att en klient som söker för obotlig migrän upplever hur hon i ett tidigare liv blivit sårad i huvudet. Återupplevelsen av denna situation med allt vad det innebär i form av känslor och insikt räcker ofta för att migränanfallen skall upphöra.

Med den här tekniken har bl. a. Dr. Brian Weiss bland många andra, framgångsrikt behandlat tusentals klienter i USA.

 

Man kan också gå vidare och följa symptomen genom fler liv för att utröna vad klienten egentligen vill säga till sig själv - vad är det han ska lära av situationen.

Då kommer man oundvikligen in på frågor om ansvar och skuld - tunga frågor, en också obeskrivligt sköna att ha rett ut. Detta är sannerligen självinsikt.

 

Vägen till befriande självinsikt som exempelvis hur livet fortsätter -  att döden för många faktiskt bara tycks innebära en övergång från ett sätt att leva till ett annat, gör att man förlorar rädslan inför döden.

   

Varje konsultation tar 120 min.

Kostnad: 900 kr per gång.