Kurser/Grupper

Kurser/grupper

Vedic Art målarkurs

14-15 April

Tid: 10.00- ca16.00

Plats: Gingri Bygdegård (strax utanför Borås)

lärare: Yvonne Blicker


Inga förkunskaper krävs och det passar både nybörjaren och de som målat mycket tidigare. En dörröppnare för de som kanske kört fast i måleriet.

Alla kan måla/skapa. Kravlöst går vi in i skapandet och börjar vår resa.


Om du inte kan rita en streckgubbe då passar denna kursen också perfekt dig

Unna dig en kreativ och spännande och mycket givande helg. Du kommer inte ångra dig.


Vid anmälan och intresse hör av dig. Passar inte datumet hör av dig ändå så sätter jag dig på väntelistan.

Anmälan: 0736-328790 eller yn64@telia.com

Hoppas vi ses snart!


Jag heter Yvonne Blicker och bor utanför Borås. Sedan jag var liten har jag varit intresserad av hur människor påverkas av sin omgivning och hur de på olika kreativa sätt kan ge uttryck för det. Utifrån mina intressen har jag utbildat mig till Vedic Art lärare, massör, hypnoterapeut och drömterapeut vilket gör att allt nu vävts ihop till en helhet. Jag har även kurser i meditation. Allt detta ligger mig varmt om hjärtat.

År 2006 gick jag en grundkurs i Vedic Art och kom i kontakt med Nina Jaccuci från Stockholm. Hon fick mig att upptäcka att desto mer jag målar desto mer upplever jag nya sidor hos mig själv, jag blir ett med målningen när jag ser en målning växa fram.  För mig skapar det en närvaro och balans i livet.  Efter att ha målat i flera år utbildade jag mig år 2016 till Vedic Art lärare hos Nina Jaccuci. På Öland 2017 gick jag fortsättningskurs(hos Johannes Källman) för lärare och kommer nu även ha fortsättningskurser i Vedic Art.Nu håller jag Vedic Art kurser för att andra ska kunna uttrycka sin kreativitet. Det är fantastiskt kul och givande på alla plan.  Kursen riktar sig till alla och inga förkunskaper behövs. Alla kan skapa utifrån sina förutsättningar. Mina kurser är runt Boråstrakten, men jag åker gärna till er och har Vedic Art kurser vid intresse. Inget är omöjligt och avstånd är inget problem.


Är ni intresserade av mina målningar så kan ni se/njuta/köpa min konst så titta gärna in i mitt galleri där jag löpande kommer att lägga ut mina målningar.


Konstnärsmaterial till salu: Hos mig kan du handla Amsterdam Konstnärsfärg.  Jag säljer också duk, verktyg och kan ta hem produkter efter kundens behov.


Hör av er vid intresse! vill ni stå på min väntelista om inte datumen passar så hör också av er.Välkomna till mig Yvonne Blicker!

 

Webb: www.yvonnesfriskvard.com;

Facebook: Art by Yvonne blicker


E-post: yn64@telia.com

Adress:  Sjöbogatan 34, Borås

Telefon:  0736-328790


 


För intresseanmälan och frågor så hör av er till mig.


Yvonne Blicker


Telefon: 0736-328 790


E-post:   yn64@telia.com

Pyramidmeditationsgrupp


Start vid minium 5 personer

Plats: Sjöbogatan 34, Borås


Pyramidmeditation och andlig personlig utveckling. En spännande och utvecklande meditation där vi går på djupet och arbetar med oss själva och det som dyker upp inom oss. Varje pyramid står för olika delar och vi kommer i kontakt med en djupare vision av oss själva. Det finns nycklar att hämta i varje pyramid. Är du intresserad eller vill veta mer så hör av dig snarast till mig på telefon.

Vårterminen består av 5 tillfällen.


Bekräfta din anmälan via e-post.


Kostnad 750kr (150kr/gång)

Vi träffas vid 5 tillfällen.

Katarina Kaino, Kreativa K

Drömtolkningskväll hos dig/eller Sjöbogatan 34


Datum:boka ett datum som passar dig

Tid: kl. 17.30

Plats: Sjöbogatan 34


Varför inte samla dina vänner till en kul och  givande drömkväll.

Är du intresserad av att börja förstå dina drömmar?


Drömmen har en djupare innebörd än du anar. De är kraftfulla nycklar till ditt inre. Ta med dig din dröm och dina frågor och var med på en kväll som kanske förändrar ditt liv.

Jag kommer till dig om ni är minst 6 personer.


Du kan givetvis välja ett annat datum om du önskar.


Anmälan eller  frågor skicka e-post till mig på,  yn64@telia.com

eller ring 0736-328790


Välkomna!


Bergsmeditationsgrupp och drömtolkningsgrupp/självhypnos


Start vid minium 5 personer


Jag söker nu efter personer som är intresserade av att använda bergsmeditation i grupp för att uppnå en ökad nivå av självkännedom. Jag har gått min utbildning hos Terry Evans som arbetar med personlig utveckling samt som medium (känd från det okända på Tv)


Var uppmärksam på att detta inte har något med mediumskap eller andekontakt att göra. Mer information hittar du på www.creativeexperiences.com

 

Vi kommer också att varva med drömtolkning/drömspel/healing som är en djupgående metod till självkännedom och inre läkning. Vi får även prova på självhypnos.

En kurs i personlig/andlig utveckling som är djupgående, intressant, roligt, läkande och får dig att se saker ur nya perspektiv. Så missa inte detta tillfälle som faktiskt kan förändra ditt liv.


Vårterminen består av sju möten.


Kostnaden 1050 kr.

Gruppen kommer att bestå av max 8 personer. Så först till kvarn.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse!


Anmälan och frågor skicka e-post till mig på, yn64@telia.com eller ring

0736-32 87 90